Újabb Üzembe Helyezés

Újabb Üzembe Helyezés

Ismét érkezett egy új gépsor a C.P. BOURG-tól, ezúttal a Pátria Nyomda Zrt-hez...

A BB3102 PUR-C névre hallgató gépsor, egy NORDSON PUR egységgel kiegészített ragasztógép. A konfiguráció összeállításánál a fő szempont a gépsor rugalmasságának a biztosítása volt. Figyelembe véve az üzemeltetési körülményeket, a "vegyes" használatra összeállított gépsor alkalmas digitális és ofszet technológiával nyomtatott könyvtestek fogadására.

Az automatikus könyvtest adagoló folyamatos termelést biztosít. A szalagos kirakó egységben a könyveket gerincre állítva tárolja, ezzel biztosítva a frissen ragasztott könyvek sérülésmentességét, amíg a kezelő eltávolítja onnan.

Ikonos, érintőképernyős felületen egyszerűen kezelhető. Ezen a felületen keresztül a kezelőnek lehetősége van a beállítások módosítására, amennyiben az automatikus, gyárilag beállított értékek nem felelnek meg a gyártott könyv és a kezelő igényeinek.

A gerendás bígelő egység kíméletesen, és határozottan bánik a digitális papírokkal akkor is, ha fóliázottak. A borítóadagoló nagy mérete füles borítók használatát is lehetővé teszi, valamint a bígelés számának és irányának változtatásával egyedi megoldásokat biztosít.

Bővebb információért forduljon hozzánk bizalommal. Kapcsolat

Image

 

  • iconinfo@prsc.hu
  • icon+36 70 941 8079
  • icon2330 Dunaharaszti, Bábakalács u. 5/A